Aanbevelingen

Barbara is een warme persoonlijkheid die je helpt jezelf te leren kennen. Ze laat je terug gaan tot de kern en helpt je tot inzichten te komen.

Veerle

Wat een leuke kennismaking met Barbara! Ze benadert iedereen persoonlijk, geeft je een welkom gevoel en is heel open. Daar haar ervaringen te delen, durf je jezelf ook te openen, zonder oordeel. Ze geeft nuttige tips en voldoende ruimte aan iedereen om je verhaal te vertellen. Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd en kan met de nieuwe inzichten aan de slag. Dank!

Fauziah

Dankjewel voor de leuke praktische training samen met vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten. Zowel hun verhalen als jouw persoonlijke verhaal zijn heel herkenbaar. Door het op te schrijven van mijn uitdagingen en ambities en jouw tips heb ik weer een stapje in de goede richting gezet.

Stephanie

Barbara weet door de juiste vragen te stellen je aan het denken te zetten. Haar manier van communiceren is prettig. Barbara weet je te raken en je vertrouwen te geven dat je door in actie te komen je een hoop kan bereiken.

Barbara

Ik vond de training van Barbara inspirerend. Ze heeft tijd voor elke deelnemer. Daarnaast is ze prettig en vertrouwd in de omgang. Ik vond de interactie met de andere deelnemers erg fijn.

Shannon

De training is doelgericht en haalt inzichten naar boven. Barbara is persoonlijk, heeft een directe aanpak zonder franje maar zeker vanuit het hart.

Saskya

Barbara is een zeer gemotiveerde vrouw die uit ervaring spreekt. Ze luistert goed en weet de kern te raken. Iedereen komt aan bod waardoor je je niet kan verschuilen. Er wordt tijd voor je gemaakt om je te verwoorden en om zo zelf beter tot inzichten te komen waar het voor jou werkelijk omdraait.

Marisca

Barbara zorgt ervoor dat je in 5 intensieve coaching sessies leert hoe jij makkelijker en voller kunt genieten van de persoon die je bent. Je ontdekt je kernwaardes en leert ombuigen.

Doe je wat je echt wilt in het leven of volg je gewoon de massa of de makkelijkste weg? Doe je dit uit angst, gemakzucht of andere belemmerende overtuigingen. En waar komen die overtuigingen vandaan? Zijn die wel waar?

Barbara heeft mij meer inzichten en handvatten gegeven dan ik ooit had verwacht – waardoor ik nu mijn droom waar ga maken!

Dank je wel Barbara, geen plan B meer voor mij!

Saskya

Dit programma op vrouwen is er opgericht dat de coach vanuit haar eigen ervaring spreekt en dus inspirerend is :-). Je gaat aan de slag gaat met jezelf op verschillende vlakken van het leven en je krijgt echt de mogelijkheid om aan jezelf te werken in een veilige setting. Dat betekent ook de minder leuke kanten aan bod laten komen. Het geeft veel positieve energie en veel nieuwe inzichten. Deze ervaring is life-changing waardoor mijn motivatie, doorzettingsvermogen en discipline zijn versterkt En dat is een mooi cadeautje is aan jezelf!

Fauziah

Dit programma gaat over je dromen en verlangens maar vooral om de ACTIE die je er aan verbindt. Dat maakt het pragmatisch en behapbaar. Daarnaast ga je vooral de confrontatie aan met jezelf maar Barbara laat het aan jou ‘hoe en wanneer’. Dat is heel prettig.

Mij heeft het veel inzicht gegeven over wat ik belangrijk vind in mijn leven en het blijft niet bij woorden. Doordat we in een groep erg verbonden raakten, beklijft het hele traject enorm. Veel meer dan ik bij individuele coaching heb ervaren.

Suzanne

Volg je hart in je werk

3 gouden tips om nu eindelijk dat werk te doen dat jij wil