Weer Plezier in je Werk

Gratis 1-op-1 coach sessie

Wanneer was de laatste keer dat jij je echt gelukkig voelde in je werk?

Al langere tijd twijfel je over je werk. Elke keer als je je gedachten erover laat gaan, dan bekruipt je dat benauwde gevoel. Alleen al bij de gedachte dat je weer naar kantoor moet, schiet de stress al door je lijf.

Eenmaal op kantoor relativeer je weer want hee, er zitten best ok dagen tussen. Dan voelt het vertrouwd om je werk met twee vingers in je neus te doen. Dan denk je even niet aan de uitdaging die je mist en dat je veel meer kan dan je laat zien. Dan staat het makkelijk combineren met je gezin voorop en doe je net alsof de twijfels er niet zijn.

Maar de dagen dat je liever zou willen stoppen met je werk, komen steeds vaker voor. Je zou willen dat je het lef had om in actie te komen maar dan zijn er altijd nog die zekerheden die je niet kwijt wilt raken. Daar heb je hard voor gewerkt. En dan nog iets: je hebt geen idee wat je dan voor werk zou willen doen en daar krijg je het alleen maar nog benauwder van. Dus blijf je zitten waar je zit, ook al weet je dat je vanavond weer uitgeblust thuis zal komen omdat het je zoveel energie kost.

 Tijd om in actie te komen want hier word je echt niet gelukkiger van.

Weer plezier in je werk

Met de gratis coach sessie Weer Plezier in je Werk help ik je direct helder te krijgen wat jij wilt met je werk. In 20 minuten geef ik je minimaal 3 tips waarvan ik zeker weet dat die jou direct hele waardevolle inzichten geven. Elke maand geef ik 3 van deze gratis coach sessie ter waarde van 49 euro weg. Wil jij in aanmerking komen voor 1 van deze gratis sessies? Laat me dan weten waarom jij deze sessie wil en wie weet pik ik jou er deze maand uit. 

Persoonlijke coach sessie

Hoe zou het voor je zijn als je weer weet wat je wilt in je werk?

Dat je weet wat je nodig hebt om weer met plezier naar je werk te gaan en wat je daarvoor moet doen. Dat geeft je niet alleen duidelijkheid maar ook rust en zelfvertrouwen. Precies wat je nodig hebt om in actie te komen.

Het leven is geen generale repetitie. En werk is niet bedoeld om het maar een beetje uit te zitten tot je pensioen.

Dus kom in actie en meld je direct aan voor jouw gratis coach sessie.