Je volgt me al een tijdje en je weet wat ik doe: ik help werkende vrouwen zoals jij hun hart te volgen in hun werk. Waarom? Omdat ik ooit stond waar jij nu staat en nog goed voor ogen heb hoe ik me toen voelde: moe, futloos, geen leuk mens, een moeder met een kort lontje, onzeker. Ik had werkelijk geen idee wat ik wilde met mijn werk, ik wist alleen dat het werk dat ik deed me bakken met energie kostte.

Ik droomde van een baan vol uitdaging en betekenis. Waarvoor ik elke dag mijn bed uit sprong omdat ik stond te popelen om weer aan de slag te gaan. Het leek me geweldig mijn passie te vinden en vol zelfvertrouwen te durven kiezen om dáár mijn werk van te maken. En dan ’s avonds thuiskomen en met een glas wijn enthousiast te vertellen over mijn werkdag, nog energie te hebben om te koken, geduldig de kinderen te helpen met huiswerk en af te spreken met een vriendin om bij te kletsen.

Ik weet dat jij dit ook wilt. Daarom volg je me op social media en zijn we daar gelinked, heb je het gratis e-book Volg je Hart in je Werk gedownload (anders moet je dat nog even doen als je klaar bent met lezen), een masterclass bij me gevolgd of misschien een gratis coach sessie gehad.

Er is alleen 1 maarrr…….als je écht je hart wil volgen in je werk, moet je ook écht aan de slag. Met alles wat je gratis volgt of leest, van mij of iemand anders, kom je niet daar waar je wil zijn: weten wat je wilt met je werk. Alleen als je werkelijk in actie komt en investeert in jezelf, verandert je situatie. En alles is oké.

Maak een keuze

In mijn beleving heb je drie opties:

  • Je accepteert dat je huidige baan is zoals het is en je stopt met er over te klagen. Dat je er geen energie van krijgt en het niet je droombaan is, nou ja, dat is dan zo. Zal ook niet veranderen, want dat is het gevolg van deze keuze. Prima.
  • Je blijft aanmodderen met je huidige baan. Je accepteert je werk niet zoals het is maar komt ook niet in actie om het te veranderen. Een beetje de situatie zoals ie nu is. Je durft geen duidelijke keuze te maken en hoopt dat het beter wordt. Ooit. Waar wacht je dan nog op? Tot het nog erger wordt? Of tot dat er iets heftigs gebeurt waardoor de keuze voor jou wordt gemaakt en je wel in actie moet komen? En ook dat is oké.
  • Of denk je nu bij het lezen van deze blog, sh…t, ik ben er eigenlijk zo klaar mee met dat werk. Met altijd maar moe zijn, met het twijfelen wat ik moet doen, met me afvragen hoe ik er nou achter kom van welk werk ik wél blij word? Ik wil het aanpakken, ik ben er klaar voor, ik weet alleen niet hoe.

Wat kies jij?

Het mag duidelijk zijn dat je met optie 1 niet veel verder komt. En prima. Het is jouw keuze, niet de mijne. Ik heb er ook geen oordeel over. Ik wil je alleen graag de keuzemogelijkheden laten zien, want het hoeft niet zo te gaan. Vraag jezelf dan ook af waarom je mijn blog nog leest, als je er toch niks mee gaat doen. Schrijf jezelf dan uit, even goede vrienden.

Met optie 2 kan je nog alle kanten op. Deze optie is de reden waarom je zolang blijft hangen in het werk dat je doet en wat je geen plezier en energie meer geeft. Maak een keuze want niet kiezen is killing. Dat hou je niet lang vol en steven je geheid af op een burn-out. En echt, die wil je liever niet.

Optie 3 is een keuze waar ik heel blij van word. Blij voor jou. Dit is namelijk de keuze waar het werkelijk gebeurt. Voel je dat dit jouw keuze is, dan sta je op het punt om jouw werk eindelijk te veranderen naar een baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En begrijp me goed: het maken van de keuze is belangrijk, werkelijk is actie komen is essentieel. Je bent dus op de goede weg maar je bent er nog niet.

Volgende stap

Ben jij bereid om tijd, geld en energie te investeren? Zodat je zelfvertrouwen een boost krijgt dat ervoor zorgt dat je in actie durft te komen om dat werk te gaan doen waar jij weer energie van krijgt? Wil je nu direct serieus aan de slag ook al vind je dat rete spannend?

Ja?

Tof!

Meld je nu direct aan voor de gratis coach sessie Weer Plezier in je Werk dan kijken we samen wat jij nodig hebt om werk te doen waar je weer energie van krijgt. En doe het alleen als je écht wilt. Ik ben namelijk zuinig op jouw én mijn tijd.

Heb je nou gekozen voor optie 1 of 2 en denk je, wel verdorie, die sessie wil ik toch eigenlijk ook? Je kan altijd nog kiezen voor optie 3 mét alles wat daarbij hoort. Je bent dus van harte welkom mits je bereid bent om er vol voor te gaan. Ben je dat, meld je dan hier aan.

 

Heb een fijn weekend!

Lieve groeten, Barbara

 

PS: hier kan je je aanmelden voor de gratis coach sessie

PSS: hier kan je het e-book Volg je Hart in je Werk downloaden

PSSS: en hier kan je je alvast opgeven voor de live workshop op vrijdag 4 september die ik éénmalig geef omdat ik dan in Nederland ben. Er is maar beperkt plek dus geef je nu op. Wil je je vriendinnen die in dezelfde werksituatie zitten meenemen? Laat me dat dan nu hier weten dan ben je zeker van een plek.